Trasabilitate deseu ambalaje / Gestionare ambalaje / Reciclator final

Trasabilitate deseu ambalaje / Gestionare ambalaje / Reciclator final

Trasabilitatea deseurilor este o chestiune delicate in prezent, tratata de foarte multe ori prea superficial, fapt pentru care multi dintre generatori ajung sa plateasca amenzi foarte mari din cauza acestui aspect. Taxa de 2 lei/kg la ambalaje de lemn, in cazul in care nu se indeplinesc obiectivele anuale de valorificare este un cost extrem de mare ,platit de catre generatori pentru o greseala neasumata corespunzator.
Plecand de la acest aspect, este bine de analizat aspectele pro si contra a firmei cu care se incepe colaborarea pentru indeplinirea obiectivelor anuale de valorificare a deseurilor.
In momentul de fata, indeplinerea obiectivelor anuale de valorificare a deseurilor ambalaje de lemn colaborand direct cu un reciclator final este cea mai buna optiune financiara dar si in ceea ce priveste birocratia.
De aceea noi, Europallet Logistic & Spedition suntem optiunea cea mai buna si cea mai sigura pentru afacerea dvs in ceea ce priveste indeplinerea obiectivelor anuale de valorificare a deseurilor ambalajelor de lemn.
Trasabilitatea deseurilor incepe la generator si se termina la reciclator, fara a exista si alti intermediari.
Pentru a oferi trasabilitate generatorului este obligatorie incheierea a unui Contract prestari servicii trasabilitate si a unui Contract Cumparare- Vanzare deseu intre cele doua parti.